Over ons

Comfort en kwaliteit Verandagordijnen!

Wij maken en leveren je de diverse verandagordijnen uit eigen fabriek tegen concurrerende prijzen met hoogwaardige kwaliteit materialen. We doen ons best dit te realiseren in een zeer korte levertijd. Alleen is dit wel afhankelijk van de drukte in ons productieatelier.

Bezoek showroom

Ma tm Vr 10:00-17:00 Za 10:00-15:00

Wie zijn we

Verandagordijnen.nl is al jaren de specialist in de juiste bescherming en zonwering voor je veranda of overkapping. Een terrasoverkapping is leuk en gezellig in je tuin of op je terras. Maar wil je er optimaal van kunnen genieten dan heeft het ook de juiste bescherming nodig. Wij van Verandagordijnen.nl is al meer dan 15 jaar specialist in het maken van de juiste zonwering of winter bescherming oplossing op maat voor je pergola, tuinhuis of serre. 

Op maat gemaakt door eigen productie

Door ons eigen productie atelier maken wij ieder verandagordijn, verandazeil, rolgordijn of verandadoek op de juiste afmeting. Met deze zonwering producten zijn we daardoor niet afhankelijk van derden en kunnen als veel van je wensen hierdoor voldoen.

over ons verandagordijn

Bepaal je eigen zonwering

Door de diverse modellen zonwering die wij aanbieden is er altijd de juiste oplossing voor je tuin, terras, pergola of overkapping. Laat je informeren en adviseren wat voor jou de beste oplossing is door ons vakbekwame team.

Ons Verandagordijn team

verandagordijnen dirk
verandagordijnen klantenservice

Verandagordijnen.nl onderdeel van Outdoor Tuinidee bv als leverancier van o.a. Schaduwdoeken

Niet alleen verandagordijnen behoren tot de mogelijkheden. Door ons eigen atelier produceren wij ook andere modellen buiten zonweringen. We zijn door de jaren heen gespecialiseerd in o.a. schaduwdoeken zowel in vele standaard afmetingen als speciaal door ons op maat gemaakt. Schaduwdoeken zijn de ideale vervanger van een parasol. Ze zorgen voor meer bescherming tegen zon en warmte, >95% Uv bescherming. Ook is het mogelijk om te kiezen voor waterdicht zodat je ook droog zit bij een plotselinge regenbui. Door maatwerk is er qua model, kleur en afmetingen veel mogelijk voor het juiste schaduwdoek aan je veranda, huis, pergola of vrijstaand tussen palen.

Niet alleen schaduwdoeken behoren naast verandagordijnen tot de mogelijkheid. Maar denk ook aan privacydoeken die tegen een tuinhekwerk laat plaatsen om inkijk te voorkomen. Of winddoeken die ervoor zorgen dat je nooit in de tochty zit op je terras of als afsluiting van je pergola zodat je er langer kunt genieten. Maar ook specifieke wensen zoals een verandadak zonweringsdoek of een schaduwdoek over je lichtstraat of lichtkoepel om ervoor te zorgen dat het binnen koeler blijft en je geen airconditioning nodig hebt. En je dus bespaart op je energiekosten.  Bij Verandagordijnen.nl cq Outdoor Tuinidee bv is veel mogelijk als het om maatwerk gaat. Infromeer dus altijd naar de mogelijkheden.