Veranda horren

Bezoek showroom

Ma t/m Vr 10:00-17:00 Za 10:00-15:00

Veranda horren beschermen tegen alle insecten

Geniet in je veranda zonder insecten die je lastig vallen. Verandahor beschermt tegen:
• Vliegen
• Muggen
• Wespen

Met een breedte van maar liefst 6 m en een hoogte tot 3,4 m is bijna iedere overkapping te beschermen tegen deze insecten. Dit zonder verlies van doorkijk naar je tuin of terras.

Iedere vliegenhor wordt speciaal voor je op maat gemaakt. Geef ons je afmetingen door van het model insectenhor je wenst en wij voorzien je van een offerte.

Je kan kiezen uit een vijftal verschillende kleuren horrengaas, zwart, grijs, wit en metallic zwart of mettalic grijs. Het polyester materiaal gaas is speciaal bedoeld voor ook buitengebruik. Daarnaast zorgt het ervoor dat er geen insecten meer doorheen komen. Ook beschermt het tegen de wind en regen.

Je schuift de Plisse hor gemakkelijk open en dicht door het ingebouwde geleidingssysteem. Afhankelijk van model hor, enkel of dubbel schuif je het naar 1 of 2 zijden. We hebben ook een model 3 aaneengesloten openingen en een model wat verticaal naar boven en beneden open gaat.

Je kan kiezen uit een vijftal verschillende kleuren horrengaas, zwart, grijs, wit en metallic zwart of mettalic grijs. 

Horren kun je op diverse manieren monteren. De makkelijkste manier van inmeten en monteren is op de dag. Bij montage op de dag worden de geleiders gewoon op de verticale staanders geschroefd. Je kan ook kiezen voor montage in de dag. Hierbij wordt de vliegenhor in de opening gemonteerd. Het inmeten komt hierbij zeer nauwkeurig. De geleiders worden kops in de opening bevestigd.

vliegenhor

Je hebt een mooie terrasoverkapping of veranda in je tuin of op het terras staan. Maar door de vele insecten zoals vliegen, muggen en wespen in het voorjaar en zomer is het soms niet echt genieten in de overkapping. Daarom biedt een insectenhor de oplossing. Horren zijn er in vele modellen zoals rolhorren, schuifhorren, voorzet horren en plissé horren. Deze worden allemaal speciaal in de juiste afmeting op maat gemaakt. Hierdoor is het wel zo dat u even moet wachten op de juiste hor in je maat. Bestel dus op tijd zodat je wanneer de tijd aanbreekt je kunt genieten van je buitenverblijf zonder hinder van vliegen of ander ongedierte. Een hor is dus zeker geen overbodige luxe. De meeste horren zijn voor binnen gebruik en kunnen niet tegen de verschillende weersinvloeden. De plissé veranda horren van Verandagordijnen.nl kunnen dit wel. Door het speciale polyester horrengaas wat we gebruiken is de vliegenhor water en vuil afstotend.

Maatwerk horren

veranda horren op maat

Doordat iedere opening vaak anders is bieden maatwerk horren meestal de juiste oplossing. Of je nu een smalle opening hebt zoals een raam of een grote zijkant of voorkant die je dicht wilt maken. Het is allemaal geen probleem met een maatwerk vliegenhor van Verandagordijnen.nl. Of het nu gaat om een rolhor systeem waarbij je het gaas van hor uit de cassette trekt. Of een inzethor die meestal voor ramen geplaatst wordt waarbij deze naar binnendraaien zoals een draaikiepraam. Maar een inzethor kun je ook prefect in een opening plaatsen die je niet gebruikt, het is niet nodig dat er een raam voorzit. Heb je al bestaande schuifdeuren in je overkapping zitten, maar die je niet open kunt zetten omdat er anders vliegen of wespen de terrasoverkapping in komen. Kies dan voor de op maat gemaakt schuifdeurhorren. Deze modellen worden op maat gemaakt en passen perfect voor je schuifdeuren. Is de grote voorzijde opening nog niet afgedekt van je veranda dan kan je kiezen voor een op maat gemaakte plissé hordeur. Deze nieuwe plissé hordeuren maken we voor zeer brede en hoge openingen. Hierbij is verandagordijnen een van de weinige aanbieders die tot wel 3,4 m hoogte gaat en 6 m breed.

Kenmerken maatwerk horren

veranda hordeur
  • Grote afmetingen met grootste kwaliteit! Keuze uit meerdere vliegenhor gaas materialen.
  • Lange levensduur. Door het speciale horrengaas wordt de lange levensduur verzekert. Ook bij oppervlakte van meer dan 10 m2.
  • Weerbestendig. Water en vuilafstotend! De plissé hordeuren hebben een waterafstotend polyestergaas wat ervoor zorgt dat het vuil en waterafstotend is. Verandagordijnen.nl is een van de weinige die dit aanbiedt. Hierdoor is het perfect voor buitengebruik en kan het makkelijk gereinigd worden.
  • Snelle installatie. In minder dan 6 minuten kan je de plissé hordeur al gemonteerd hebben.

Waarom kiezen voor Veranda hordeur?

plissé hordeur
  • Grote afmetingen tot wel 20 m2 (6 m breed en 3,4 m hoog)
  • Eenvoudige snelle installatie
  • Korte levertijden

Je hebt een veranda terrasoverkapping waar je veel gebruik van maakt. Maar vooral s’avonds wanneer het donker is en je hebt licht aan in je overkapping heb je last van insecten zoals muggen. Dan is het niet prettig toeven in je veranda. Tot kort was hier niet echt een eenvoudige oplossing voor die ook voldeed aan je afmetingen. Want de openingen van en veranda komen meestal niet overheen met de standaard horren. Door de oplossing van de maatwerk plissé hordeuren geleverd door Schaduwdoekkeuze.nl is dit probleem volledig opgelost. Hierdoor is het niet meer nodig te zoeken naar alternatieve oplossingen die toch niet voldoen.

Plissé hordeur

Horren zijn er in verschillende varianten zoals een rolhor, hor schuifdeur of de betrouwbare plissé hordeuren. Met een plissé hordeur kun je gemakkelijke grotere lengtes en hoogtes bedekken waardoor het een ideale  keuze is om het leefcomfort in je overkapping te verhogen met de juiste insectenbescherming. Door het horrengaas kunnen geen insecten doorheen. Het horren gaas is leverbaar in meerdere kleuren waaronder zwart en grijs. Belangrijk is dat het gaas in de plissé horren schuifdeur zichtbaar is zodat je er niet doorheen loopt.

  • Plissé hordeur waarbij het horrengaas in elkaar schuift waardoor de deur weinig ruimte inneemt.
  • Schuifhordeur waarbij 2 delen over elkaar heen schuiven. Worden vaker toegepast wanneer er ook een schuifdeur is ingebouwd
  • Rolhordeur waarbij het gaas in een cassette oprolt en daardoor onzichtbaar is.c
plissé horren gaas zwart

Zwart

Het Serge 1% gemaakt uit Pvc vrij materiaal biedt 99% bescherming tegen zon, warmte en wind. Daarbij verhoogt het aanzienlijk de privacy.

plissé horren gaas mettalic zwart

Metallic zwart

Soltis van Serge Ferari is misschien wel het bekendste materiaal voor buitenzonwering. Het PVC gecoat materiaal heeft zeer goede eigenschappen van maatvast tot scheurbestendig. Door de structuur van het materiaal is het van binnenuit transparant en zorgt tegelijkertijd voor bescherming tegen de zon.

plissé horren gaas grijs

Grijs

Winscreen materiaal gemaakt van Pvc heeft uitstekende flexibele eigenschappen, met hoge zon beschermingsfactor van 97%, waarbij nog steeds lichtstralen doorgelaten worden.

100% bescherming tegen vliegen, muggen, wespen en wind. Geniet het hele jaar door van je terrasoverkapping.
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte of bel ons op 040-2826082.
Wij zijn er om je van het juiste advies te voorzien!

Vraag direct je veranda hor offerte aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in één van onze insecten horren? Vraag dan direct een offerte aan voor jou op maat gemaakte horren. Je ontvangt binnen maximaal een paar uur de offerte in jouw mailbox.