Vragen & antwoorden

We snappen dat je vragen en antwoorden kunt en wilt hebben over de verschillende verandagordijnen die we aanbieden en voor je kunnen maken. Hier kun je misschien je antwoord vinden op je vraag. Is het nog niet helemaal duidelijk na het lezen of staat je vraag of antwoord er niet tussen neem dan contact met ons op. Wij geven je dan direct antwoord op je vraag.

Direct contact 09:00-17:00 uur

+31 (0)40 2826082

Vind hier je antwoord!

Voor iedere toepassing is er het juiste verandagordijn. Zo kan je kiezen uit verschillende screen modellen die oprollen. Heb je liever een vast doek wat je monteert en weer weghaalt? Dan neem je een Screendoek met zuignappen of een Raamzeil. Bij al deze modellen kun je kiezen uit verschillende materialen en kleuren.

Een aantal producten kopen we in bij fabrikanten in Europa. Andere modellen maken wij zelf in ons eigen atelier op maat voor de klant.

Ieder model heeft zijn eigen functie en materiaal. De meeste doek materialen kunnen voor meerdere verschillende Verandagordijnen gebruikt worden. Zo wordt het screendoek zowel voor de diverse screens gebruikt als ook in de vaste en schuifbare verandadoeken en schuifgordijnen. 

De stoffen die we gebruiken zijn zonwerend, lichtdoorlatend en privacy verhogend.

Wil je zeker zijn van het juiste materiaal en kleur voordat je een screen of verandagordijn gaat bestellen. Dan kun je altijd vrijblijvend een stof monstertje bestellen om te beoordelen of dit is wat je in gedachten had.

Wanneer je een klein beetje handig bent is het geen enkel probleem om een van de verschillende Verandagordijnen zelf in te meten en te installeren. Je hoeft hier niet een professional voor te zijn.

De prijs van een verandagordijn is afhankelijk van diverse factoren. Zo is de keuze van het model je wilt de belangrijkste factor. Daarnaast beslis je hoe je een zonwering zoals bijvoorbeeld een screen wilt bedienen. En dan blijft natuurlijk de afmeting nog over. Dit zijn de belangrijkste factoren om tot een aantrekkelijke verkoopprijs te komen.

Daarnaast kun je ook nog kiezen om het verandagordijn door ons te laten monteren. Hierdoor wordt de prijs natuurlijk wel duurder.

Wil je graag weten wat jou verandagordijn kost informeer dan direct bij ons naar de prijs.

Ja wij hebben naast onze website een showroom waar je verschillende Verandagordijnen kunt bezichtigen. Dit kan zonder afspraak dagelijks van Ma tm Vr 10:00 – 17:00 uur en Za 10:00 – 15:00 uur.

Veiligheid is zeer belangrijk bij de productie van de diverse Verandagordijnen. Zo wordt er geen gebruik gemaakt van kettingen maar als tijd handbediend van een draaistang of elektrische bediening die voorzien is van een stop beveiliging. Dit is speciaal voor kinderen en huisdieren bedoeld. Wanneer de motor een obstructie voelt stopt deze.

Meer vragen neem contact op!

We kunnen ons voorstellen dat we niet al je vragen beantwoord hebben. Neem daarom gerust contact met ons op om je specifieke vragen te laten beantwoorden.